Rugpjūtis (VKC)

 Tarptautinės jaunimo dienos minėjimo šventė 2016

 Rugpjūčio 12 dieną Varėnos rajono savivaldybės jaunimo reikalų taryba organizavo Tarptautinės jaunimo dienos minėjimo šventę.
Jaunimo diena prasidėjo nuo šventinės visų dalyvių eisenos, kurioje dalyvavo įvairios rajono organizacijos, neformalaus ugdymo būreliai, jaunos šeimos. Po eisenos visi drauge sušokome „flashmobą" ir išsibarstėme po visą Varėnos kultūros centro pievą užsiimti įvairiomis veiklomis: drožinėti medžio žaislus, daryti laikinas tatuiruotes, piešti ant veidų, prie Visuomenės sveikatos biuro stalo matuotis „girtumo akinių", KMI ir kt., jodinėti VšĮ „Varėnės žirgai" augintiniais, įdomiai leisti laiką kartu su Varėnos moksleivių kūrybos centru, laidyti aitvarus, pinti kasytes, plaukioti aktyvaus laisvalaikio klubo „Juostandis" baidarėmis ir taip toliau... Veiklų buvo iš tiesų labai daug. Ir tai dar ne viskas! Varėnos jaunimą džiugino smagus koncertas, kuriame skambėjo Improvizacijos stovyklos akordeono garsai, dainavo Varėnos rajono jaunosios dainininkės bei koncertavo dvi grupės - „Sound effects" iš Marijampolės ir grupė „Kūjeliai".
Tą dieną visi buvo laimingi. Nuoširdžiai dėkojame ne tik aktyviam rajono jaunimui, organizavusiam renginį, bet ir rėmėjams: Varėnos rajono savivaldybei, Varėnos kultūros centrui, nuotykių parkui „Tarzanija", ūkininkui Tautvydui Kropiui, UAB „Medvėkas", kavinei „Draugai".
Ačiū visiems dalyvavusiems, iki pasimatymo kitais metais!

eisena M

Daugiau nuotraukų

 

 

 

 

varenos-kulturos-centras-mazaVARĖNOS KULTŪROS CENTRAS
J.Basanavičiaus g. 2, Varėna
Telefonas: Tel. (8 310) 51 171
El. paštas: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, norint jį peržiūrėti.

Bendraukime socialiniuose tinkluose: 

Renginių kalendorius

Viešasis kalbėjimas Eglutės įžiebimas Kaune 2015 Virtuvės baldai Eglutės įžiebimas Kaune 2016